Autosleutel bijmaken?

Geen probleem, zo geregeld.

Wij helpen u ter plekke. Zo kunt u snel weer verder rijden!

Autosleutel kwijt of behoefte aan een reserve? Wat uw reden ook is, CarKeyHouse helpt u graag. Wij maken autosleutels bij op locatie, zodat u nergens naartoe hoeft. Auto op slot en geen sleutel meer? Geen zorgen, wij openen uw auto schadevrij en maken een nieuwe sleutel, zodat u uw auto weer kunt gebruiken. Onze service is geschikt voor bijna alle automerken. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het bijmaken van een autosleutel vereist vakmanschap en discretie. Bij CarKeyHouse wordt de uitgelezen software van de auto, die we bij de sleutel inleren, direct na het bijmaken verwijderd. Dankzij het gebruik van hoogwaardige producten door onze specialisten, bent u verzekerd van een duurzame, nieuw bijgemaakte sleutel.

Nieuwe autosleutel laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor bijna elke auto maken wij een passende sleutel

Een nieuwe autosleutel is vaak nodig als de oude niet meer werkt of kwijt is. Als uw huidige sleutel defect is, overweeg dan eerst reparatie. Geen sleutel meer? CarKeyHouse kan uw auto schadevrij openen en een sleutel maken die perfect met de auto's software communiceert. Hierdoor kunt u de deuren weer openen, de startonderbreker uitschakelen en de auto starten.

Bij CarKeyHouse zijn onze specialisten dagelijks bezig met het maken van nieuwe autosleutels, zowel in onze speciaal ingerichte werkplaats als op locatie. Onze diensten zijn geschikt voor vele automerken, waaronder Volkswagen, Peugeot, Citroën, Ford, Skoda, Seat, Mercedes, Opel, BMW, en Toyota. Staat uw merk er niet bij? Geen zorgen, we hebben waarschijnlijk ook voor uw auto een passende oplossing.

SPOEDGEVAL?

Staat u op dit moment met sleutel pech langs de weg?

Komt u uw auto niet meer in?

Bel dan snel om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken door heel Nederland en kunnen vaak zeer snel ter plaatse zijn.

Nieuwe autosleutel met transponder laten bijmaken?

CarKeyHouse maakt diverse soorten autosleutels, van het graveren van klassieke sleutels tot het programmeren van transpondersleutels. Sinds 1995 bieden transpondersleutels een extra beveiligingslaag door de startonderbreking. De speciale chip in de sleutel communiceert met de startmotor via software. Bij het maken van een nieuwe transpondersleutel is correcte communicatie met de auto essentieel, zowel voor de afstandsbediening als het contactslot.

Bij het bijmaken van een sleutel lezen we de oude uit om het type transponder te identificeren. Als de sleutel ontbreekt, gebeurt dit via de software, die we vervolgens aan de nieuwe sleutel koppelen. Dit kan zowel in onze werkplaats als op locatie. Het is cruciaal dat het inleren van de nieuwe sleutel vakkundig gebeurt en dat de gegenereerde softwaregegevens zorgvuldig worden verwijderd.

CarKeyHouse.com
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Viola PrissiajnioukViola Prissiajniouk
10:09 15 Feb 24
Goede service, zeer vriendelijk en netjes, de kwaliteit van de sleutel is super goed!
Milton DuijndamMilton Duijndam
09:38 14 Feb 24
christiaan toetchristiaan toet
08:06 13 Feb 24
Vriendelijk en snel geholpen aan een nieuwe Mercedes sleutel
Denise ParmentierDenise Parmentier
16:35 12 Feb 24
Vakkundig en klantaardig. Dus aanraadbaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe sleutel en volautomatisch als ik naar de auto loop.
Faried DilloeFaried Dilloe
11:09 11 Feb 24
Goeie en snelle service
MAS TANEMAS TANE
19:40 10 Feb 24
Zeer tevreden, snelle service & erg vriendelijk. Komen op locatie naar wens en binnen no time is je sleutel klaar . Zeker aan te raden.
Bart VledderBart Vledder
08:00 10 Feb 24
Snel en vakkundig op locatie geholpen.
Karel StraatmanKarel Straatman
07:14 08 Feb 24
Super goede en snelle service.
michel de vreugdmichel de vreugd
19:08 02 Feb 24
Top service. Ik had geen werkende sleutel meer voor mijn Mercedes. Ik had de Mercedes gebeld en mijn auto moest gesleept worden naar hun, maar dat ging niet omdat het een automaat is. De prijs opgave was bij 500 ex programmeren van de sleutel. Ik heb carkeyhouse gebeld en de volgende dag kon ik alweer rijden voor een veel betere prijs. Ik heb gelijk twee sleutels genomen, zodat ik niet weer in zo een situatie kom. Geweldige service en super klant vriendelijk echt een aanrader.
js_loader

Wij maken autosleutels voor o.a. deze merken

Interesse in onze diensten?

Wilt u snel contact opnemen met CarKeyHouse? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons direct. Voor onze 24/7 spoedservice, neem altijd telefonisch contact op voor snelle hulp.

We horen graag van u!