Mercedes contactslot reparaties

Wij staan 24/7 voor u klaar,

door heel Nederland.

Reparatie kan vaak ook de oplossing zijn!

Heb je problemen met het starten van uw Mercedes door een defect contactslot? Mercedes staat bekend om zijn uitmuntendheid, maar kan soms kwesties hebben met het stuurslot of contactslot. Bij CarKeyHouse hebben we ons toegelegd op de reparatie van Mercedes contactsloten, zodat u snel weer op pad kunt.

Contactslot Mercedes W204 en overige types

Wij garanderen een snelle, vakkundige reparatie.

Start uw auto niet meer? Krijgt u een foutcode dat de ELV defect is? Hoort u geen zoemend geluid of ziet u de tellerklok niet activeren bij het insteken van de sleutel? Dit zijn indicaties van een mogelijk defect contactslot of stuurslot, waardoor uw auto niet meer kan worden gestart of het stuur niet kan worden gedraaid.

Dit probleem komt helaas vaak voor bij de Mercedes C-klasse type W204 en de E-klasse. Gelukkig kan een reparatie ter plekke vaak al voldoende zijn om u snel weer op weg te helpen. CarKeyHouse biedt een service waarbij we het contact- of stuurslot repareren, overal in Nederland, 24 uur per dag, 7 dagen per week, zodat u de auto niet hoeft te laten wegslepen naar een dealer.

Waarvoor kunt u bij CarKeyHouse terecht?

  • A-klasse (type W176)
  • C-klasse (type W203 en W204)
  • E-klasse (W211)
  • CLK (type W209)
  • ML (type W164) krijgen hier sneller mee te maken dan andere modellen.

Naast de personenauto's zijn ook de Mercedes Vito (type W639) en Mercedes Sprinter (type W906) gevoelig voor problemen met het contactslot of stuurslot. Wanneer een Vito of Sprinter, ingezet voor werk, niet langer gebruikt kan worden vanwege een defect, kost dit uw onderneming geld.

Het is daarom cruciaal om snel weer op weg geholpen te worden. Onze 24/7 dienstverlening biedt de perfecte oplossing. Neem telefonisch contact met ons op en laat u geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Mercedes contactslot reparatie - Car Key House

SPOEDGEVAL?

Staat u op dit moment met sleutel pech langs de weg?

Komt u uw auto niet meer in?

Bel dan snel om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken door heel Nederland en kunnen vaak zeer snel ter plaatse zijn.

Mercedes contactslot vervangen?

Bij Mercedes is het contactslot geïntegreerd in de stuurkolom, wat essentieel is om de auto te kunnen starten of stoppen. Helaas kunnen zowel personen- als bestelauto's van Mercedes soms problemen ondervinden met het contactslot, met sommige modellen die hier gevoeliger voor zijn dan andere. CarKeyHouse biedt een oplossing door het contactslot ter plekke te vervangen, zodat je snel weer op weg kunt. Zo vermijd u onnodige sleepkosten en bent je weer snel onderweg, op elk moment van de dag, elke dag van de week!

CarKeyHouse.com
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Viola PrissiajnioukViola Prissiajniouk
10:09 15 Feb 24
Goede service, zeer vriendelijk en netjes, de kwaliteit van de sleutel is super goed!
Milton DuijndamMilton Duijndam
09:38 14 Feb 24
christiaan toetchristiaan toet
08:06 13 Feb 24
Vriendelijk en snel geholpen aan een nieuwe Mercedes sleutel
Denise ParmentierDenise Parmentier
16:35 12 Feb 24
Vakkundig en klantaardig. Dus aanraadbaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe sleutel en volautomatisch als ik naar de auto loop.
Faried DilloeFaried Dilloe
11:09 11 Feb 24
Goeie en snelle service
MAS TANEMAS TANE
19:40 10 Feb 24
Zeer tevreden, snelle service & erg vriendelijk. Komen op locatie naar wens en binnen no time is je sleutel klaar . Zeker aan te raden.
Bart VledderBart Vledder
08:00 10 Feb 24
Snel en vakkundig op locatie geholpen.
Karel StraatmanKarel Straatman
07:14 08 Feb 24
Super goede en snelle service.
michel de vreugdmichel de vreugd
19:08 02 Feb 24
Top service. Ik had geen werkende sleutel meer voor mijn Mercedes. Ik had de Mercedes gebeld en mijn auto moest gesleept worden naar hun, maar dat ging niet omdat het een automaat is. De prijs opgave was bij 500 ex programmeren van de sleutel. Ik heb carkeyhouse gebeld en de volgende dag kon ik alweer rijden voor een veel betere prijs. Ik heb gelijk twee sleutels genomen, zodat ik niet weer in zo een situatie kom. Geweldige service en super klant vriendelijk echt een aanrader.
js_loader

Wij maken autosleutels voor o.a. deze merken

Interesse in onze diensten?

Wilt u snel contact opnemen met CarKeyHouse? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons direct. Voor onze 24/7 spoedservice, neem altijd telefonisch contact op voor snelle hulp.

We horen graag van u!