Autosleutel verloren?

Wij staan 24/7 voor u klaar,

door heel Nederland.

Wij helpen u ter plekke. Zo kunt u snel weer verder rijden!

Autosleutel verloren? CarKeyHouse zorgt dat u snel weer op weg bent! Ons deskundige team helpt u op elke locatie in Nederland. Wij bedienen vrijwel elk automerk, van Peugeot tot Ford. Onze 24/7 pechservice voorkomt hoge sleepkosten en helpt u sneller op weg. Bent u uw autosleutel kwijt en wilt u snel geholpen worden? Bel ons.

ONZE SERVICE

Dit kunt u van ons verwachten.

Wij openen uw auto, schadevrij.

Binnen 1,5 uur heeft u een nieuwe sleutel.

Altijd tegen een eerlijk, scherp tarief.

Autosleutel verloren...

Het overkomt iedereen wel eens.

Wij helpen u weer op weg, waar u ook staat.

Geen autosleutel en geen reservesleutel? Dat kan iedereen overkomen. Onze 24/7 sleutelservice is er om u snel te helpen met een nieuwe autosleutel, waar u ook bent. Wij programmeren een nieuwe sleutel door de software van uw auto uit te lezen, zodat uw auto deze herkent en u uw reis kunt voortzetten. Met onze service voor bijna elk automerk en -type bent u in een mum van tijd weer onderweg.

CarKeyHouse biedt dienstverlening op locatie voor het geval u uw autosleutel kwijt bent, zodat u niet de deur uit hoeft. Ons mobiele team gebruikt geavanceerde technologie om de software van uw auto uit te lezen. Na het uitlezen koppelen we de informatie aan een nieuwe sleutel, zodat deze communiceert met de auto en de startonderbreker. Door ons in te schakelen vermijdt u hoge kosten voor wegslepen of het laten bijmaken van een sleutel bij de dealer. Zo bent u snel weer onderweg met een functionerende autosleutel. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen.

SPOEDGEVAL?

Staat u op dit moment met sleutel pech langs de weg?

Komt u uw auto niet meer in?

Bel dan snel om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij werken door heel Nederland en kunnen vaak zeer snel ter plaatse zijn.

Autosleutel verloren én geen reserve?

Autosleutel kwijt en geen reserve? Geen zorgen. De specialisten van CarKeyHouse helpen u snel weer op weg. Zonder autosleutel kun u uw auto niet naar een dealer verplaatsen, en een sleepdienst brengt hoge kosten met zich mee. Wij helpen u ter plaatse met het maken van een nieuwe sleutel, waardoor dergelijke kosten overbodig zijn.

Met onze voorraad sleutelhuizen voor bijna alle automerken en de benodigde tools om software uit te lezen en te koppelen aan de sleutel, maken we snel een nieuwe sleutel voor u. Wilt u direct een tweede autosleutel bijmaken? Ook dat is mogelijk bij CarKeyHouse.

Beide sleutels kwijt?

Een auto wordt doorgaans geleverd met twee autosleutels. Maar als u beide sleutels kwijt bent, is een nieuwe sleutel nodig. CarKeyHouse kan op basis van uw kenteken bepalen wat nodig is om ter plaatse een nieuwe sleutel bij te maken. Zo bent u snel weer onderweg, 24/7 beschikbaar, zelfs als u uw autosleutel verliest tijdens een tussenstop langs de snelweg.

CarKeyHouse.com
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Viola PrissiajnioukViola Prissiajniouk
10:09 15 Feb 24
Goede service, zeer vriendelijk en netjes, de kwaliteit van de sleutel is super goed!
Milton DuijndamMilton Duijndam
09:38 14 Feb 24
christiaan toetchristiaan toet
08:06 13 Feb 24
Vriendelijk en snel geholpen aan een nieuwe Mercedes sleutel
Denise ParmentierDenise Parmentier
16:35 12 Feb 24
Vakkundig en klantaardig. Dus aanraadbaar. Ik ben heel blij met mijn nieuwe sleutel en volautomatisch als ik naar de auto loop.
Faried DilloeFaried Dilloe
11:09 11 Feb 24
Goeie en snelle service
MAS TANEMAS TANE
19:40 10 Feb 24
Zeer tevreden, snelle service & erg vriendelijk. Komen op locatie naar wens en binnen no time is je sleutel klaar . Zeker aan te raden.
Bart VledderBart Vledder
08:00 10 Feb 24
Snel en vakkundig op locatie geholpen.
Karel StraatmanKarel Straatman
07:14 08 Feb 24
Super goede en snelle service.
michel de vreugdmichel de vreugd
19:08 02 Feb 24
Top service. Ik had geen werkende sleutel meer voor mijn Mercedes. Ik had de Mercedes gebeld en mijn auto moest gesleept worden naar hun, maar dat ging niet omdat het een automaat is. De prijs opgave was bij 500 ex programmeren van de sleutel. Ik heb carkeyhouse gebeld en de volgende dag kon ik alweer rijden voor een veel betere prijs. Ik heb gelijk twee sleutels genomen, zodat ik niet weer in zo een situatie kom. Geweldige service en super klant vriendelijk echt een aanrader.
js_loader

Wij maken autosleutels voor o.a. deze merken

Interesse in onze diensten?

Wilt u snel contact opnemen met CarKeyHouse? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail of bel ons direct. Voor onze 24/7 spoedservice, neem altijd telefonisch contact op voor snelle hulp.

We horen graag van u!